کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مسکو: آمریکا و ناتو به جنگ اوکراین دامن می‌زنند

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌الملل تصریح کرد که آمریکا و متحدان ناتو این کشور با مداخله در امور کشورهای دیگر در حال دامن زدن به جنگ اوکراین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل، آمریکا و متحدان ناتو این کشور را به مداخله در امور کشورهای دیگر و دامن زدن به ناآرامی‌های جنگ اوکراین متهم کرد.

 

وی در این خصوص گفت: «ایالات متحده و متحدان ناتو این کشور به طرز نامناسبی در هر موضوع بین‌المللی و امور داخلی کشورهای دیگر مداخله می‌کنند و اوکراین یک نمونه بارز از چنین مداخلاتی است».

 

نبنزیا ادامه داد: «کشورهای غربی قبلاً نیز ما را فریب داده‌اند و هم‌اکنون نیز با قائل شدن حق گسترش غیرقابل کنترل ناتو به چنین کاری ادامه می‌دهند».

 

نماینده روسیه در سازمان ملل در ادامه به تجاوزات آمریکا از زمان پایان جنگ سرد تاکنون اشاره کرد و گفت: «از زمان پایان جنگ سرد تاکنون، ایالات متحده ۲۵۱ عملیات نظامی در خارج از قلمرو خود انجام داده است و خسارات سنگینی به کشورهای دیگر تحمیل کرده است».

 

نبنزیا با اشاره به این موارد تصریح کرد: «غرب باید این حقیقت را بپذیرد که بازیگران دیگری در عرصه بین‌المللی وجود دارند که منافع خود را دارند و هم‌زیستی با آن‌ها و حتی همکاری با آن‌ها در خصوص برخی موضوعات بر اساس اصل احترام متقابل ضروری است».

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین در فوریه گذشته، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته دست‌کم ۲۰ درصد از خاک اوکراین را به تصاحب خود درآورد.

 

روسیه پیش از این بارها تأکید کرده که کشورهای غربی با تأمین تسلیحات برای اوکراین به صورت غیررسمی خودشان را وارد جنگ کرده‌اند. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین هفته پیش گفت: «مرز میان دخالت مستقیم و غیرمستقیم بتدریج در حال از بین رفتن است»./ فارس

ارسال نظر